LA CUINA DEL THERMOMIX

Autor: Carnicero Hernanz, Marta

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

LA CUINA DEL THERMOMIX

LA CUINA DEL THERMOMIX

23,70€ IVA INCLUIDO

Editorial:
PLANETA
Publicación:
01/06/2006
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El Thermomix és un robot que a més de picar, trossejar, triturar, batre, emulsionar, amassar i quallar, permet cuinar-hi molts plats amb el mínim esforç. Un cop shi ha introduït els aliments i programat el temps, la temperatura i la velocitat, ell sol el

El Thermomix és un robot que a més de picar, trossejar, triturar, batre, emulsionar, amassar i quallar, permet cuinar-hi molts plats amb el mínim esforç. Un cop shi ha introduït els aliments i programat el temps, la temperatura i la velocitat, ell sol el
Leer más

Más libros de Carnicero Hernanz, Marta

Más información del libro

LA CUINA DEL THERMOMIX

Editorial:
PLANETA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-664-0644-4
EAN:
9788466406444
Nº páginas:
0
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
26 mm
Ancho:
16 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
MARTA CARNICERO HERNANZ (Barcelona, 1974), enginyera industrial i professora de tecnologia, es dedica a la cuina com a aficionada des que era petita. La seva inquietud gastronòmica l'ha dut a estudiar a la prestigiosa Escola d'Hostaleria Hofmann, així com a realitzar diversos cursos monogràfics.Actualment col·labora regularment en premsa escrita, així com al programa Via lliure (RAC1), des d'on aconsegueix transmete al públic el seu entusiasme per la bona cuina. Ha col·laborat també als programes De boca en boca (COM Ràdio) i La bona vida (CityTV).El 2004 va publicar Passa'm la recepta, un receptari modern i per a tots els gustos, i també és autora del llibre La cuina del thermomix (2005). Tant l'un com l'altre han estat reeditats diverses vegades.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar